UA-89027833-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Groter of kleiner maken van uw ringen

Er worden verschillende werkzaamheden verricht in ons atelier. Wij maken er desgewenst geheel nieuwe sieraden op bestelling. Echter reparatie's aan sieraden en/of horloges zijn ook een zeker een belangijk deel van onze werkzaamheden.

Wij kunnen ringen voor u groter maken. Dat kan door middel van oprekken, maar als dat niet mogelijk is, kan er ook een stukje goud of zilver tussen gezet worden. Als er stenen in de ring zitten kan dat het groter maken bemoeilijken. Soms moeten wij de steen verwijderen omdat deze niet tegen de hitte kan. Dan moet na het verwijden de steen weer worden teruggeplaatst.
Ook voor het kleiner maken van ringen kunt u bij onze reparatie afdeling terecht.

 

Reparatie van kettingen

Kettingen die gebroken zijn kunnen wij voor u repareren. Zelfs de meest fijne kettinkjes kunnen door ons atelier worden gerepareerd.

 

Het zetten van stenen

Als u een steen bent verloren uit een ring of een ander sieraad bent u bij ons aan het goede adres om deze steen te vervangen of opnieuw voor u te zetten.

Graveren

In ons atelier hebben wij de beschikking over graveerapparatuur. Voor al uw graveringen kunt u bij Adri Stam terecht.

Klok en horloge reparaties

Ook voor klok en/of horloge reparaties kunt u bij ons terecht. Voordat u beslist of u tot reparatie overgaat, ontvangt u van ons u eerst een prijs opgave. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan

 


Nu bij Adri Stam... De hoogste prijs voor uw oude goud, horloges, klokken en sieraden. Kom vrijblijvend bij ons langs voor een taxatie en een eerlijk advies over de waarde van uw sierraad.


Reparatie