Veel gestelde vragen

Heeft u vragen omtrent deze webwinkel kijk dan hieronder. Veelal krijgt u antwoord op uw vraag. Mocht u echter geen bevredigend antwoord vinden kunt u ons natuurlijk altijd per telefoon tijdens openingsuren van de winkel bereiken. Kijk onderaan de pagina voor de telefoonnummers. Buiten onze openingstijden kunt u ons desgewenst een email sturen. De eerstvolgende werkdag krijgt u van ons een reactie.

Als u een bestelling plaatst hoelang duurt het voordat u dit artikel in huis heeft.

Veelal ontvangt u het artikel de dag na uw betaling thuis. Echter het kan voorkomen dat wij uw bestelling bij onze leverancier moet nabestellen.

Dan heeft u uw artikel binnen 2 dagen in huis.

Garantie en defecten

Op alle uurwerken geven we één jaar garantie vanaf de datum die op de verkoopbon staat. Deze garantie geldt niet voor de waterdichtheid, kronen en drukkers, glas, bandjes en sluitingen. Beschadiging tengevolge van onjuist gebruik, schade toegebracht door de eigenaar of derden vallen ook buiten deze garantie.

Tevens gelden op al onze internetaankopen 7 dagen recht van retour garantie. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de koper. Geretourneerde goederen dienen in dezelfde staat te zijn zoals ze door ons zijn verzonden. De originele aankoopfactuur en eventuele andere bijgesloten zaken mogen niet ontbreken.

Het retourrecht is overigens enkel van toepassing bij aankopen binnen de EU.

Is het volledige assortiment van deze webwinkel ook in de gewone winkel van Adri Stam te verkrijgen?

Natuurlijk kunt u veel artikelen in onze winkel verkrijgen. Echter niet alle artikel zijn voorradig. Hoewel wij in de winkel een zeer groot assortiment aan Horloges en Sieraden hebben is het ondoenlijk het nog grotere aanbod van deze webwinkel in huis te hebben. Natuurlijk is het wel mogelijk via deze webwinkel een artikel te bestellen en dit later in onze gewone winkel op te halen. Wij berichten u als het artikel binnen is en pakken het dan graag feestelijk voor u in.

Kan ik een artikel via de webshop bestellen en dan in de winkel afrekenen.

Nee dan kan niet, u dient het artikel eerst via Ideal of via een bank/giro overschrijving te voldoen voordat u het in onze winkel kunt afhalen.

Verzend en levertijd

Levertijd

Wij verzenden op professionele en veilige wijze; het product wordt degelijk verpakt en verzonden. 
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan we over tot verzending. Normaal gesproken ontvangt u producten dus binnen een tot twee werkdagen.

Verzending buiten de EU

Houd er rekening mee dat u als klant buiten de EU verantwoordelijk bent voor alles wat u invoert en de geldende invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient te betalen.

Bij het invoeren van artikelen zal uw douanekantoor u hiervoor benaderen. Adri Stam Juwelier heeft geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kan niet voorspellen hoe hoog deze belastingen zijn.

Het douanebeleid verschilt van land tot land. Neem a.u.b. contact op met uw douanekantoor om uzelf volledig te informeren.