Skip to main content

Groter of kleiner maken van uw ringen

Er worden verschillende werkzaamheden verricht in ons atelier. Wij maken desgewenst geheel nieuwe sieraden op bestelling. Reparaties aan sieraden en/of horloges zijn ook zeker een belangrijk deel van onze werkzaamheden.

Wij kunnen ringen voor u groter maken. Dat kan door middel van oprekken, maar als dat niet mogelijk is, kan er ook een stukje goud of zilver tussen gezet worden. Als er stenen in de ring zitten, dan kan dat het groter maken bemoeilijken. Soms moeten wij de steen dan verwijderen omdat deze niet tegen de hitte kan. Na het verwijden wordt de steen weer teruggeplaatst.

En natuurlijk kunnen wij voor u ook ringen kleiner maken.

Adri Stam Juwelier Vlaardingen reparatie

Reparatie van kettingen

Kettingen die gebroken zijn kunnen wij voor u repareren. Zelfs de meest fijne kettinkjes kunnen door ons atelier worden gerepareerd.

Het zetten van stenen

Als u een steen bent verloren uit een ring of een ander sieraad bent u bij ons aan het goede adres om deze steen te vervangen of opnieuw voor u te zetten.

Graveren

In ons atelier hebben wij de beschikking over graveerapparatuur. Voor al uw graveringen kunt u bij Adri Stam terecht.

Klok en horloge reparaties

Ook voor klok en/of horloge reparaties kunt u bij ons terecht. Voordat u beslist of u tot reparatie overgaat, ontvangt u van ons eerst een prijs opgave. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Adri Stam reparatie sieraden horloges